Loading...
 

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΚΕ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ
Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας
Αθήνα, 11 & 12 Ιουνίου 2021

Δείτε το Τελικό Πρόγραμμα     Για περισσότερες πληροφορίες: www.epnelrespiratory-athens.gr

Προκηρύξεις για Θέσεις Εργασίας
Συνέδρια/Ημερίδες στην Ελλάδα
Διεθνή Συνέδρια
Επιστημονικό Υλικό

       


Με την ευγενική χορηγία:

Νέα της Ένωσης
 • Τρίτη 11 Φεβ 2020
     

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας,εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του συναδέλφου Ωτορινολαρυγγολόγου Μιχάλη Βλασταράκου, που πλέον των Ιατρικών του υπηρεσιών στους ασθενείς, ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά της Ιατρικής Κοινότητας........

   

   

   
 • Πέμπτη 30 Ιαν 2020

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ευρεία σύσκεψη των ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με θέμα το claw back, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΙΣΑ, υπό την προεδρία του Α Αντιπροέδρου του ΙΣΑ Φ.Πατσουράκου. Παρέμβαση μέσω skype έκανε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, o οποίος ξεκαθάρισε ότι ο ΙΣΑ θα δώσει μάχη για να καταργηθεί το άδικο και καταστροφικό μέτρο του claw back που απειλεί τη βιωσιμότητα των εργαστηρίων.


  «Είναι ενθαρρυντικό ότι υπάρχει μια εποικοδομητική συνεργασία, τόσο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όσο και με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ. Ωστόσο αναμένουμε περαιτέρω κινήσεις για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει οι φορείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

   Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά τα δικαιώματα των μελών του, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.
  Στο πλαίσιο της σύσκεψης, οι προτάσεις των εκπροσώπων των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, διαμορφώθηκαν ως εξής:

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο εδώ:

  https://www.isathens.gr/syndikal/8875-siskepsi-gia-clow-back-k-rebate.html

   

   
 • Τρίτη 21 Ιαν 2020

  Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας (Ε.Πν.Ελ.) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην αγαπητή συνάδελφο Πνευμονολόγο και μέλος του ΔΣ της Ε.Πν.Ελ, κ. Σταματούλα Τσικρικά,  για την πρόσφατη εκλογή της ως Γραμματέα της ομάδας  06.03 – “Tobacoo, Smoking Control and Health Education”  της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS), πράγμα που για ακόμα φορά επιβεβαιώνει και υπογραμμίζει την αξία και την δυναμικότητα των Ελλήνων Πνευμονολόγων.

  Καλή Επιτυχία αγαπητή Μάτα.

   
 • Τρίτη 07 Ιαν 2020

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλαπλών παραπόνων για δυσλειτουργία του νέου DATA CENTER του  ΕΟΠΥΥ, μετά τις 16/12/2019, ιδιαίτερα για την πρόσβαση στις επισκέψεις του ΕΟΠΥΥ (e-ΔΑΠΥ), αλλά και στις Παροχές του ΕΟΠΥΥ. Μετά από επαναλαμβανόμενες επικοινωνίες του Προέδρου της ΕΠνΕλ, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ επαναλαμβάνουμε ότι :

  α)  ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείτε αποθηκευμένα- παλιά - link για την σύνδεσή σας.

  β) Για τις επισκέψεις ακολουθείτε εκ νέου, από την Κεντρική Σελίδα του ΕΟΠΥΥ, … ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ---> Ηλεκτρον . Υπηρεσίες ---> e ΔΑΠΥ ---> eΔΑΠΥ Ανοικτής Περίθαλψης - Επισκέψεις και συνεχίζετε με τους παλιούς κωδικούς σας

  γ) Για τις Παροχές (Οξυγόνο, Νεφελοποιητές, CPAP...),  ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ---> Ηλεκτρον. Υπηρεσίες ---> Ιατρικές Υπηρεσίες ---> Γνωματεύσεις Παροχών ΕΚΠΥ και συνεχίζετε με τους κωδικούς σας.

  Δυστυχώς παρά την παρέλευση ήδη εβδομάδας, καθυστερήσεις και δυσλειτουργία του Συστήματος εξακολουθεί να υπάρχει.

   

   
 •  
 • Παρασκευή 06 Δεκ 2019

  Το ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό του συναδέλφου Νικηφόρου Φιλίππου, πρώην διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

   
 • Πέμπτη 07 Νοέ 2019

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί  τα μέλη της όπως αποστείλουν στο e-mail:info@epnel.gr, μέχρι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης με την χρήση του Πρωτοκόλλου της ΧΑΠ.

   
 • Πέμπτη 31 Οκτ 2019  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου, με ενημέρωση για την συνάντηση που έγινε στον ΠΙΣ και στην οποία προσήλθαν και έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Πλαγιαννάκος και η Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κα. Καρποδίνη. Συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων της ΠΦΥ (Εργαστηριακοί-Κλινικοεργαστηριακοί-Όμιλοι Διαγνωστικών Κέντρων κ.λπ.)

  Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου εδώ: PIS DT 301019.pdf

   
 • Παρασκευή 18 Οκτ 2019

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Tην άμεση κατάργηση του clawback και την έκδοση Υπουργικής Απόφασης για ρύθμιση των οφειλών του clawback προς τον ΕΟΠΥΥ ζητά με επιστολή του ο ΙΣΑ από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

  Παράλληλα ο ΙΣΑ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, με την οποία ζητά την κατά προτεραιότητα έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης για τη ρύθμιση των οφειλών των παρόχων-ιατρών και ιατρικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ΠΦΥ προς τον ΕΟΠΥΥ.

  Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ εδώ:ISA DELTIO TYPOU 181019.pdf

  Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του ΙΣΑ προς τον Υπ. Υγείας εδώ:EPISTOLH PROS YP. YGEIAS.pdf

  Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του ΙΣΑ προς τον Υφ. Υγείας εδώ:EPISTOLH PROS YFYPOURGO.pdf

   
 • Τετάρτη 16 Οκτ 2019


  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ευρεία σύσκεψη είχε σήμερα η ολομέλεια του Συντονιστικού Οργάνου των ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα γραφεία του ΙΣΑ, υπό την προεδρεία του Α’ Αντιπρόεδρου Φ. Πατσουράκου που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ.Πατούλη.

  Οι εκπρόσωποι του κλάδου αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα του κλάδου που απειλείται με οικονομική καταστροφή, λόγω των άδικων και παράλογων εισπρακτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί και συζητήθηκαν οι περαιτέρω ενέργειες για τη δυναμική διεκδίκηση των αιτημάτων τους.


  Τονίστηκε ότι ο κλάδος έχει περιέλθει σε αδιέξοδο και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες οι οποίες θα ανακοινωθούν σε Συνέντευξη Τύπου.

  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ:deltio typou151019.pdf

   
333 Αντικείμενα. Σελίδα 9/34
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13